miercuri, martie 3

Zile nesfarsite....



De cateva zile m-am mutat in noua mea casa. Sper sa fie si ultima pentru o perioada lunga de timp pentru ca incepe sa imi placa aici, dar cum eu sunt cam mofturos am gasit si cateva mici defecte, dar trec peste ele.
Tot de cateva zile am atatea lucruri in cap, dar cand vreau sa le scriu ma trezesc cu un cap gol, nu sunt in stare sa scriu nimic, desi stiu ca am multe de scris. Chiar nu inteleg de ce nu pot scrie nimic. Atatea ganduri ce imi trec prin minte in cateva secunde si nu le pot “imortaliza”. Raman cu speranta ca se vor stabiliza si le voi putea expune.
Vreau totusi sa ma laud cu activitile mele de ieri. Nu pot omite asa ceva. Adica am intarziat 15minute si te-am facut sa ma astepti cam degeaba, ce nenorocit sunt(ACHIEVMENT!).
Am reusit in 2minute sa te enervez in asa hal in cat ai distrus chestia aia in 10secunde si ti’ai speriat colega…ohh come on, cum ai putut sa o sperii pe Oitza?Damn.Ce nemernic sunt(ACHIEVMENT!)
Am reusit sa te pacalesc ca am fumat doar 5tigari cand fumasem deja vreo 10tigari. Demonstratie ca esti naiva(ACHIEVMENT!)

As continua dar maine ma voi trezi batut. Totusi am de primit 5capace, dar sa stii ca ma astept la ele in orice moment, chiar daca azi am fost bun si am mers cu tine unde ai vrut!


Come on, nu stiu ce am. Cum naiba sa imi exteriorizez gandurile cand raman subit fara ele, m’am defectat…clar m’am defectat si e trist ca nu exista leac pentru mine.Nu imi vor descoperi numele la boala niciodata, sa nu zic de leac.

Cata tristete si liniste in jurul meu. Ma uit pe geam si nu vad nicio urma de activitate umana, si NU, nu stau in jungla,grota sau in camp. Am chiar si vecini cu care nu prea vorbesc ca nu ii gasesc acasa.


Ma gandeam acum cateva momente sa nu te mai las sa te joci in paru meu,pentru ca e paru meu, defapt stii bine ca e MY PRECIOUS!!! WTF?? Get yourself a brand new blonde hair to play with.
Desi recunosc, ca de fiecare data cand “iti infingi” mana in paru meu, ma simt atat de rasfatat si alintat si oricat nu suport eu sa imi umble cineva in par, pe tine te las, dar cum spuneam iti voi retrage acest drept cat de curand. Motivul? Gasesc eu unul.
Incetu cu incetu voi incepe sa iti retrag cate un drept, pana iti vei pierde controlul asupra mea si eu voi putea sa fiu liber ca pasarea cerului si zbor in vazduhul nemarginit.


Am realizat dupa o discutie rapida cu tine de ce nu mai pot scrie pe blog.Simplu:
- lipsa de alcool
- tu esti sursa mea de inspiratie si de gandire…I so miss you

Sper sa nu sterg articolul dupa cateva ore!!!

5 comentarii:

Saddeea spunea...

eh...tuturor ni se intampla la un mom dat sa nu ne putem exprima gandurile astea nastrusnice...doar nu le mai forta..odata si odata tot or sa dea peste si atunci le vei putea insira in cel mai frumos mod..(ma bazez pe asta :-s )
cu mutatul...e intr-adevar aiurea..am aflat-o si eu si mi-a fost foarte greu sa ma obisnuiesc..poate asta e ceea ce iti da starea "bolnavicioasa", dar daca vrei iti imprumut sprayul meu magic, e bun pentru orice :>
ps: da, si yo as sterge postul asta :))

Delerious spunea...

eu zic sa arunci spray'ul ala ca nu e bun de nimic si sa nu mai urlii prin cluburi dupa baieti;))

ps: nu voi sterge postu asta;))

MEDIABOY spunea...

Frumos...

Anonim spunea...

Frumos

INeedADream spunea...

Sa te bucuri de noua casa:)