marți, august 3

empty


Vezi mai multe video din Muzica

Stau ore în şir în faţa monitorului şi încerc să găsesc ceva care să-mi distragă atenţia. Stau fără să găsesc nimic, uitându-ma cum mi se plimbă degetele cu unghii roşii haotic, involuntar, pe tastatură încercând să-ţi scrie scrisori. Dar nu-mi găsesc cuvintele şi mă trezesc în imposibilitatea de a formula o frază coerentă. O frază care să cuprindă tot ce simt.

Şi mi-e dor. Mi-e atât de dor încât noaptea simt că ma sufoc, şi te caut în neştire lângă mine, te caut inconştient, psihotic, şi mă arunc în vise şi mă trezesc plângând. Iar ziua îmi curg lacrimile şiroaie, incontrolabil, fără măcar să-mi dau seama de ce, şi nu mai pot citi banalităţile cotidiene de pe messenger printre lacrimi. Şi simt în mine un gol atât de mare încât m-ar cuperinde cu totul fără să am măcar vreo scăpare. Şi un nod în gât care nu mă lasă să vorbesc dacă nu-ţi pronunţ numele.

De dor de tine mi-amorţeşte sângele şi te caută prin vene in neştire. Şi abia dacă mai dorm, abia dacă mai mănânc. Mă plimb ca o fantomă prin casa goală şi parcă aştept să aud clanţănitul tastelor, să ştiu că eşti acolo şi că s-a terminat aşteptarea. Şi nu mai pot să scriu, mă deranjează sunetul obsesiv al tastelor, îl simt în mine ca şi cum mi-ar săpa în suflet, ca şi cum m-ar seca de viaţă.

Urăsc trenul ăla care m-a dus atât de departe de tine şi urăsc toţi mecanicii de locomotivă care fac ssufletele bucăţi atunci când pornesc spre destinaţie. Şi toate şinele de tren care ducc în altă parte decât la tine.

Şi acasă nu mai e acasă fără tine.

I’ll wait for you even if I’ll have to wait forever and a day.

Un comentariu:

Enchanting Me spunea...

Daca ai avea posibilitatea sa ii mai intalnesti macar o singura data privirea ai putea sa ii spui TOT fara cuvinte. :)