luni, februarie 8

Chiar asa


La Multi Ani!!! Tipa a mai imbatranit un an, hehe, candva voi fi si eu ca tine.


Am gasit definitia chimiei(da azi am picat examenu). Sa vedem ce am eu in comun cu chimia. Adica cu ce sunt eu mai bun decat ea si de ce nu o suport eu pe ea, saraca nu mi'a facut nimic, dar e la fel de antipatica precum devii TU.

  • Constanta: punct comun, ce dracu, am o constanta in tot ceea ce fac
  • Harnicie: ma depaseste cu putin la acest capitol
  • Inventivitate: egalitate clara
  • Munca: sa fim seriosi, nici ea nu munceste, nici eu nu ma spetesc
  • Inteligenta: avantaj clar in favoarea mea
  • Ambitie: egalitate, dar totu depinde de statea de spirit
Intru azi in sala la examen, dupa ce ma impins de la spate creatura care seamana cu o oaie dar merge in 2picioare. Trag subiectu ma pun in banca, dau sa copiez. La naiba nimeni nu stia nimic.
La un moment dat, apare o "duduie",wow folosesc acest cuvant pentru a doua oara. Tipa destul de "buna" pentru o profesoara de chimie, unde dracu e laboranta noastra?ma intreb eu, asta e ma multumesc cu tipa asta. Profu dispare sec, se pare ca i sa facut dor de laboranta.
Ma apuc sa intreb pe colo pe colo daca stie cineva ceva si primesc un raspuns pe o voce fina si suava,aproape linistitor: Te rog frumos sa nu mai vorbesti! Ma intorc, ghici ce? Tipa imi vorbea mie zambindu'mi fals si doar ce mi'a stat pe limba sa raspund: Hai sictir fah!!Eu de unde copiez! Dar m'am abtinut, pacat ar fi meritat sa ma cert cu ea si asa nu am luat examenu.

Mda, la dracu cu chimia asta. Mi'a rapit doua zile din viata, doua zile in care nu am facut nimic productiv. Am incercat sa imi tin incontinuare "orele de teorie" dar fara succes. Discutii simple fara a ajunge la vreo intelegere. Nimic nu merge bine momentan, dar incepe sa nu imi mai pese si asta e bine.
"Gandind obsesiv de mult cu un pahar de WhiskeyNoCola in mana", ce cunoscut imi suna si totusi lenea asta ma obliga sa ma duc sa imi torn un pahar, asa de dragu vremurilor bune. Acum toate trec asa de incet pe langa. TU nu ai notiunea timpului, nu iti pasa deloc. Ma rog stau si ma gandesc daca ti'a pasat vreodata. I guess not?! Dar cum spuneam intr'o buna zi te vei trezi la realitate, iar pana atunci mai am de asteptat.


"Dulcegariile tale siropoase sunt pline de venin! In scurt timp te vei musca de bunavoie ca sa mai simti placerea de altadata! Interpretand lucrurile gresit esti pe drumul ce bun, sa tot fie venin!" Vroiam sa scriu chestia asta, dar nu am dispozitia necesara. Oooops...am scriso. Asa de incheiere: cam cat venin crezi ca suporta corpu tau? Nu de alta dar vreau sa vin cu doza fixa de acasa, sa nu stau sa musc de mai multe ori.

Niciun comentariu: