marți, februarie 2

Hey


Multumesc Tipo de la Unspe pentru ocazia oferita.Chiar nu ma gandeam vreodata ca voi scrie intr'un blog ceva.Ma gandeam ca intr'o zi voi scrie in propriul blog, dar m'am gandit mai bine si am dezbatut impreuna cu neuronii mei ganditori ca nu il vom uita, asa ca am apelat la Tipa de la Unspe si m'am gandit ca ma va lasa sa scriu pe blogul ei.

Apropo de gandire.Un cuvant pe care il folosesc prea mult, dat fiindca natura mea e facuta de asa fel incat gandesc mult.Dar de ce gandesc eu mult?Sincer nu stiu.Mi'am propus sa dezbat asta cu prietenii mei,multi de altfel, ma refer de altfel la neuronii mei, ca alti prieteni cu chef de dezbateri "intime" nu am. Ma rog, am dezbatut noi si am tot dezbatut si intr'un final ne'am dat seama ca eu gandesc mult pentru ca imi fac mie un bine, asta e bine.
Pacat totusi ca sunt unele persoane care imi zic "gandesti prea mult si iti faci rau tie", atunci nu voi mai gandi pentru ca nu iti place tie cand gandesc, "nu,e foarte interesant cum o persoana deduce atatea lucruri cand i se ofera detalii minore".

Da, ce pot sa spun gandesc mult si prost in concluzie. Sper sa nu se supere Tipa pe mine!Mi'am permis sa modific ceva in acest "anunt" din simple motive necunoscut de complexe

Niciun comentariu: