sâmbătă, aprilie 3

Cu tine in gand!




Au trecut doua zile de cand nu te’am mai privit, doua zile in care ochii mei te cauta cu disperare prin casa, doua zile in care ti’am simtit prezenta in preajma si nu te puteam privi.

De doua saptamani de cand ne’am intors de la Sibiu nu am putut sta despartiti decat o singura zi, iar acum ne vedem pusi in fata faptului ca suntem despartiti de acesti zeci de kilometrii ce nu vor sa dispara.

E ciudat faptu ca nu pot dormi fara sa stiu ca esti la cativa centimetri de mine, ca nu pot deschide ochii dimineata fara ca tu sa ma saruti pe frunte ca pe un copil, ca nu imi pot aprinde linistit o tigara fara ca sa o impart cu tine, ca nu pot manca fara sa stiu ca si tu mananci cu mine, ca nu pot face nimic fara sa fii langa mine.

De fiecare data cand conduc si vreau sa fumez o tigara, tu esti cea care imi aprinde tigara si am uitat sa iti spun ca tigara aprinsa de tine are un gust aromat!
Stiai care este cel mai frumos lucru pe care il poate vedea un barbat? “O femeia goala in luminta diminetii alaturi de el”


Am refuzat sa vad cum pleaca acel tren cu tine, am refuzat sa fiu privit de tine pe acel geam prin care au trecut milioane de priviri si de aceea am plecat inainte ca trenu sa se puna in miscare, asa am plecat amandoi unu cu spate la celalalt dar avandu’ne in gand.

Un comentariu:

Unknown spunea...

durere si iubire si plecare...3 stari minunate care se sterg cand ai sa astepti un tren care ti-l aduce inapoi.:*